keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Riikassa osa 4

Riikassa osa 4

Madaran perustaneet naiset.
Lotte toinen oikealta katsottuna.

Kuva kopioitu: www. madara.fi

Sain tilaisuuden tavata Mádaran maahantuojan mukana Mádaran perustajan Lotten, sekä päämajan ja  sen henkilökuntaa. 
Voin vain todeta, että he tekevät työtään suurella intohimolla, sydämellä,  innovaatiolla, ihmisen ja luonnon hyväksi.

Ilmapiiri oli ystävällinen ja välitön. Tulevaisuuteen vahvasti uskova, iloa ja toivoa pursuava. Luontoa kohtaan kunnioitusta ja mielenkiintoa herättävä.

Kosmetiikka on polkenut kauan vanhoilla urilla, ihanaa että uudet tuulet ja ajatukset puhaltavat. 

 Oma pieni  tulevaisuuteni, tyttöni.


Toivon jokaiselle kemikaalitonta, myrkytöntä elimistöä ja puhtaampaa maapalloa. Älä myrkytä omaa elimistöäsi ja tulevia sukupolvia. Moni ympäristön myrkyistä, jotka ovat sitoutuneet elimistön rasvaan, poistuu elimistöstä ainoastaan äidinmaidon kautta... Hurjaa, joten mistään vähäpätöisestä asiasta ei ole kyse tulevien sukupolvienkaan kannalta.

Kosmetiikka hoitaa ja ylläpitää ihon kuntoa. Iho on ihmisen suurin elin, jolla on monta tärkeää tehtävää. Itsensä hoitaminen on iloinen asia ja kohentaa itsetuntoakin. Kosmetiikka on kuulunut ihmiskunnan historiaan kauan, sekä miesten että naisten. (Kosmetiikan historiasta on kirjoittanut kirjan esim. Kaari Utrio).

Kosmetiikkaa ovat myös mm. shampoot, hammastahnat, deodorantit, käsivoiteet jne. joten jokainen meistä käyttää kosmetiikkaa.

Luotettava sertifiointimerkki luonnonkosmetiikan kyljessä takaa, että purkin sisältö on ympäristöystävällistä, luonnosta peräisin olevaa. Raaka aineet ovat luonnollisia ja luonnossa hajoavia. Tuotantoprosessi sekä sisältö on tarkkaan valvottua (esim. sertifioijien pistokokeet tehtaille, jatkuvan laadun tarkkailemiseksi).

Luonnonkosmetiikka on täynnä aitoja luonnon ihmeaineita, jotka eivät kuormita elimistöä. Ihmisen ja luonnon välillä on olemassa yhteys, kommunikaatio. Toisin kuin ihmiskehon ja synteettisten aineiden, joidenka pitkäaikaista vaikutusta emme vielä tunne tarpeeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti