maanantai 7. marraskuuta 2011

Luonnollinen ilmanpuhdistin

Attitude valmistaa luonnollisia ilmanpuhdistimia. 
Raikastin sisältää aktiivihiiltä ja eteerisiä öljyjä.

Oma lempituoksu on viileän raikas eucalyptusta sisältävä tuoksu. Toinen tuoksuvaihtoehto on passiohedelmä. 
Ilmanraikastin toimi oikeasti. Tuotteen sanotaan kestävän 3 kuukautta, meillä edellinen raikastin kesti pitempään. Huone jossa se oli, oli suhteellisen pieni, joten se jaksoi ehkä "kantaa" laajemmin. (En ottanut kokonaan pois suojafoliota, vaan avasin sitä vain hieman).

Synteettiset hajusteet eivät kuulu suosikkeihini. Tuntuu etten uskalla hengittää syvään, jos ilmassa on vahvoja kemikaaleja. Eteeriset aidot tuoksut saavat sitävastoin vallan nuuskimaan ;-).

Attituden maahantuojan tässä: sivut  .
Attitudea myy esimerkiksi Ruohonjuuri.
Olen testannut myös Attituden pyykinpesuaineen, joka tuntuu toimivan hyvin. Pullo on hyvin kaunis ja tuoksu ihanan raikas. Tuoksu ei kuitenkaan tartu vaatteisiin vahvasti ja pysyvästi. Ekologisia pyykinpesuaineita käytettäessä täytyy muistaa tyhjentää pyykkikone heti sen pestyä ohjelmansa läpi, muuten vaatteisiin tulee ummehtunut tuoksu.

Attituden pyykinpesuaineen kuva nappastu ekovistan sivuilta.


Attitudesta lisää tästä: klikkaa.


7 kommenttia:

 1. Heippa taas! Nyt on ilmanpuhdistin myös hankittu, otin punaisen, passsion? Laitetaan kokeiluun, kiitos vinkistä! Mukaan lähti myös Santén meikkivoide, kun oli alennuskuponki Ruohonjuureen. Terv. ingrid ps. otin kokeiluun myös attituden tahranpoistajan... vähän epäilyttää toi punainen myrkky jota suihkuttelen :)

  VastaaPoista
 2. Ingrid: Toivottavasti tykkäät :-)
  Sappisaippua on myös tosi hyvä tahranpoistaja.

  VastaaPoista
 3. On tosi toimiva!!! Laitoin sen heti tuulikaappiin, kun siellä noita odöörejä riittää, ja mies totesi tullessaan kotiin, että onpa kumma kun täällä eteisessä ei haise miltään (ei siis tiennyt puhdistimesta). Ei ainakaan ole liian hajustettu tuote!! Taidan ostaa noita joululahjaksikin! Terv. ingrid

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Ai kun mahtavaa että ilmanraikastin toimi sinullakin :-). Hyvä idea, nappaan ideasi pukinkonttiin. Eucalyptuksessa on miellyttävä viileä raikas tuoksu mutta täytyy kokeilla itsekin tuota passionia. Aidot tuoksut on kyllä niin ihania :-).

  VastaaPoista
 5. Kiitos Hanna :-). Tämä on hauska harrastus.

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Sitä en sano etteikö ilmaraikastajat olisi loistava keksintö esim. Wc:ssä,mutta tuo tuoteseloste on kyllä kummallisin mitä olen ikinä lukenut. Miten ilmanraikastaja tekee kodista" turvallisen"?Jos kerran ilmaraikastaja tekee kodista turvallisen niin sittenhän tuota tuotetta pitäisi markkinoida palovaroittimena kuluttajalle!Miksei siinä voi vain lukea,että:"Ilmanraikastaja,jossa ei ole synteettisiä hajusteita.Imee hajuja" tai vastaavaa.Ihan yhtä hyvin voin jättää vanhingossa hellanlevynpäälle ja koko kämppä palaa maantasalle.Sitä ei yksi ilmanraikastaja estä. Eikös ne pöpöt kuole kun kunnolla imuroi,siivoaa ja tuulettaa?

  VastaaPoista