tiistai 15. marraskuuta 2011

Tuoksuenergiaa Santelta

Luonnonkosmetiikan parista piristävää, hedelmäistä, pehmeää tuoksua arkiharmauteen.
Energiaa tuoksuaistin kautta. luonnollisesti. 

Santen uusissa tuotteissa on ihania tuoksuja, joita tänä tuoksuttomana vuodenaikana alkaa kaipaamaan.
Mikä parasta, tuoksut eivät ole synteettisiä, vaan aitoja luonnollisesti haihtuvia raaka-aineita. 

Santen deodorantti ja vartaloemulsio. Sarjaan kuuluu useampikin tuoksuva tuote. 
Vartaloemulsioon on saatavilla samantuoksuinen suihkugeeli.


 Santen vartaloemulsio


Goji Power vartaloemulsio imeytyy nopeasti. Tuoksun hedelmäisyys herättää veden kielelle. Sisältää granaattiomenauutetta. Kasviöljypohjana kookos-, soijaöljy, Sheavoi, kamelia ja cupuacuvoi.

Pullo on näppärän kokoinen. Tätä tekee mieli kantaa taskussa ja levittää päivänmittaan iholle tuoksumaan ja herättämään kaamoshorroksesta.

Huom: Sante on BDIH ja Natrue sertifioitua :-). Eli lyhyesti sertifioinnin ydin on se, että ne ovat puolueettoman sertifiointiorganisaation merkintä, jotka testaavat että kyseessä on aito luonnonkosmetiikka. Valmistaja ei voi vain ostaa itselleen sertifikaattimerkkiä tuotteilleen. Sertifioija testaa jokaisen sarjan tuotteen. Luonnonkosmetiikkasarjoissa voi olla tuotteita, jotka eivät ole saaneet sertifiointia. Lainsäädäntö ei rajoita mitä saa myydä luonnonkosmetiikkana, joten sertifioinnit ovat kuluttajalle tae aidon raaka-aineen tuotteesta, jota ei ole prosessoitu maatumattomaksi. Markkinoille on tullut myös "vääriä" sertifiointimerkkejä, esimerkiksi perinteisen "kovan" kosmetiikkamerkkien "luonnonkosmetiikkasarjoille", joten kannattaa opetella vaikka nämä kolme: Natrue, BDIH ja EcoCert, näillä pääsee jo pitkälle eikä tule huijatuksi. Inci lista on aika hankalasti luettavissa, joten sertifikaatit helpottavat kuluttajan valintoja.  


Lopuksi vielä tuotevinkki kuivaihoisten kasvoille: Logonan ruusuvoide.
Lähestyvä pakkanen kuivattaa jo ihoa toden teolla. Logonan kasvovoiteet ovat ihanan laadukkaita. Koostumus on imeytyvä ja kuitenkin myös riittoisa. Eikä jää ihon pinnalle kiiltelemään, joten sopii myös meikin alle. Logonan ruusuvoiteessa on mukana aloeta, joka rauhoittaa ja keventää voiteen rakennetta. Voiteen tuoksu on raaka-aineen ruusuinen, joka haihtuu iholta.


 Logonasta lisää linkissä: tässä.
Nyt on otettava kirkasvalokin käyttöön.
Kaikki lisäpotku kaamosmörköilyä vastaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti