maanantai 12. joulukuuta 2011

Weledan Skin food ja Mádaran dödö


Joululahjavinkkinä luonnonkosmetiikasta suosittelen unisex tuotteina, jokanaiselle ja -miehelle sopivana tietysti shampoita, saippuoita ja Weledan kauiten markkinoilla pysynyttä tuotetta Skin Food-voidetta. Voide on erittäin hoitava ja täyteläinen. Tuoksu on positiivisen vanhanajan voiteen tuoksuinen. Sopii erittäin hyvin halkeileville kantapäille. Huulille, kyynärpäille, ärtynyttä kuivaa ihoa hoitamaan koko keholle. Pieni määrä sormenpäillä lämmitettynä ja taputeltuna esim. talven rohduttamille poskipäille yöksi. Halkeileville käsille yöksi. Hiertyneelle iholle.  Just name the broblem!

Olen ostanut tuotteen lahjaksi esim. isovanhemmilleni ja meillä koko perhe, mieskin, käyttää voidetta. Kuvan tuubi onkin jo rutussa käytön jäljiltä :-). Tuubia löytyy kahta kokoa 30 ja 75ml. 


Weleda Skin Food on ihoa tasapainottava ja tehokkaasti kosteuttava yleisvoide. Keto-orvokin, kamomillan ja kehäkukan kasviuutteet tekevät siitä luonnollisen perusvoiteen koko perheelle. Se sopii myös herkälle ja hyvin kuivalle iholle. 

Toinen yleislahjavinkki on luonnonkosmetiikan dödöistä mielestäni toimivin: Mádaran deodorantti. Sisältää mm. Salviaa ja piparminttua. Deodorantti sopii miehille ja naisille. Ei ärsytä kainaloita, koska ei sisällä mitään keinotekoisia aineita. Tuoksu on miedon yrttinen, lähes tuoksuton. Sopii myös hyvin ensimmäiseksi deodorantiksi nuorille. Mádara on mielestäni loistava sarja sekä naisille että miehille. Tuotepakkaukset ovat kauniin arkikäyttöiset ja tuoksu on puhtaan luonnollinen. Ja huom. ei sisällä keinotekoisia hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita tai maaöljystä valmistettuja raaka-aineita. Aito luonnonkosmetiikka pohjautuu kasviöljyihin ja -uutteisiin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti